Ohjeet ja ehdot

Hinnasto

  • Rekkipaikka 30 eur/vko (7 myyntipäivää) tai 100 eur/ 4vkoa (28 myyntipäivää)
  • Pöytäpaikka 35 eur/vko (7 myyntipäivää) tai 120 eur/ 4vkoa (28 myyntipäivää)
  • Tilavapaikka 40 eur/vko (7 myyntipäivää) tai 140 eur/ 4vkoa (28 myyntipäivää)
  • Kaverivaraus 15 eur/vko (7 myyntipäivää) 
  • Tyhjä hinnoittelematon hintalappu arkilla 0,10 snt/kpl tai 3 €/arkki, arkissa 30 hintalappua
  • Lisäpäivien veloitus on suhteutettuna viikkovuokrahintaan per myyntipaikka. (huom! noin) 

Sinun on mahdollista jatkaa pöytävuokraasi samassa paikassa, mikäli sitä ei ole myyty uudelle vuokralaiselle. Toistaiseksi voimassa olevia myyntipaikka varauksia emme tee. Myyntipaikan vaihto on mahdollista, tuotteita ei tarvitse hinnoitella uudestaan/vaihtaa hintalappuja. Vanha pöytänumero hintalapuista tulee peittää/yliviivata ja uusi pöytänumero kirjoittaa selkeillä numeroilla, vanhan pöytänumeron viereen. Pöydän vaihdon mahdollistamme vain kerran samoilla hintalapuilla, tämän jälkeen tuotteisiin tulee kiinnittää uudet hintalaput/hinnoitella uudestaan.  

Voit jakaa myyntijakson kaverin kanssa, kaverilisäykset voi tehdä ainoastaan myymälässämme (kaveri saa omat Kirppari-Kalle tunnukset käyttöön ja oman tilityksen), kaverivarauksen hinta on 15 eur/vko/kaveri. 

Pöytävuokraan sisältyy Kirppari-Kallessa täytetyt tarralliset/paperiset hintalaput, hakaneulat, nuppineulat ja henkarit, kohtuullinen määrä hälyttimiä, kohtuullinen vitriinin käyttö arvotavaroille (hinta yli 15€) sekä voit halutessasi pyytää kuvan/kuvia vuokra-aikana pöydästäsi, näin näet pöytäsi tilanteen etänä (enintään 3 kuvaa/viikko). Kuva lähetetään ilman selitettä/selitteitä. Palveluumme kuuluu myös myyntipaikkasi päivittäinen siistiminen, mahdollisuuksiemme mukaan ja työtilanteemme salliessa.

Mikäli et tyhjennä tai tule tyhjentämään paikkaasi viimeisenä myyntipäivänä tunti ennen virallista sulkemisaikaa, perimme paikan tyhjennysmaksuna 20 € tilityksen yhteydessä. Noutamattomat tuotteet, veloitamme 5 € jokaisesta alkavasta päivästä, jolloin tuotteet ovat noutamatta.

Tyhjä hinnoittelematon hintalappu 0,10/ tarra.
(3 €/arkki, arkissa 30 hintalappua)

Myyntipaikka

Omien lisäpöytien tai lattiatelineiden käyttö ei ole sallittua. Myyntipaikka on ennalta määrätty ja siihen viitataan pöytänumerolla, kalusteita ei saa siirtää muualle. Myyjän kaikki tuotteet tulee mahtua vuokraamaansa myyntipaikkaan, käytäviä ja ikkunalautoja ei saa käyttää myytävien tavaroiden sijoitteluun, paloturvallisuuden ja siivouksen helpottamiseksi. Rekkipaikoilla saa myydä ainoastaan aikuisten ja nuorten aikuisten vaatteita (XXS/XS koosta ylöspäin) kenkiä ja asusteita.  

Myyntiin ei saa tuoda: Elintarvikkeita, lääkkeitä, aseita, myrkkyjä, herkästi syttyviä aineita, täytettyjä eläimiä, laitteita, joista aiheutuu käyttäjälle vaaraa tai haittaa, aikuisviihdettä sekä mitään ilman tekijänoikeuksia valmistettuja tuotteita (ns. piraattituotteet).

Kirpputorilla on oikeus poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet. Vastuu vastoin näitä ehtoja myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on aina myyntipaikan vuokralaisella.

Myyntipaikkaan voi tuoda vapaasti lisää tuotteita vuokra-ajan aikana, virallisten aukioloaikojemme puitteissa. Kun tyhjennät myyntipaikkaa, ole tarkkana, ettei vieraita tuotteita lähde omien myyntitavaroidesi mukana (teemme satunnaistarkastuksia kassalla). 

Poikkeusaukiolot tapahtumien aikana; emme tulosta hintalappuja, tee myyntipaikkavarauksia tai tilityksiä eikä myyntipaikkojen täydentäminen  ole suotavaa. 

Vuokra-aika

Käytössämme on Kirppari-Kalle varaus- ja kassajärjestelmä.  

Maksuvaihtoehdot ovat käteinen, pankkikortit, Visa, Visa Electron, Master Card. 
Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP ja Jousto. 

Myyntipaikkavarauksen voit myös tehdä suoraan myymälästä, joko soittamalla tai paikan päällä. 

Hintalaput saa noutaa/annetaan kirpputorilta heti, kun paikkavaraus on maksettu. Varausmaksun jälkeen varaus on sitova eikä varausmaksua palauteta peruutustapauksissa. Mikäli et pysty itse tuomaan tavaroita myyntiin sairastumisen tms. muun syyn takia, voit luovuttaa paikkasi omalle tuttavallesi. Vuokrasummaa ei palauteta, vaikka myyntijakso jäisi käyttämättä. Maksetun varauksen voi kuitenkin siirtää, mikäli ilmoittaa asiasta kolme (3) päivää ennen varauksen alkamista. Varauksen siirron yhteydessä paikka mahdollisesti vaihtuu.

Mikäli myyjä myöhästyy myyntijaksonsa aloituksesta (minkä tahansa syyn vuoksi) tai keskeyttää myyntinsä ennen myyntijaksonsa loppumista, emme maksa paikkavuokrasta hyvitystä. Mikäli myyjä ei ole tuonut myytäviä tuotteita kolmen (3) päivän sisällä alkamisesta, kirpputorilla on oikeus vuokrata paikka toiselle asiakkaalle.  

Voit tuoda myytävät tuotteesi halutessasi jo myyntijaksosi alkua edeltävänä aukiolopäivänä tuntia ennen kirpputorin virallista sulkemisaikaa (arkisin klo 17-18/la-su klo 16-17).
Viimeisenä myyntipäivänä pöytä tulee olla tyhjennettynä aina viimeistään tunti ennen kirpputorin virallista sulkemisaikaa (arkisin klo 17 mennessä/la–su klo 16 mennessä). 

Poikkeusaukiolot tapahtumien aikana; emme tulosta hintalappuja, tee myyntipaikkavarauksia tai tilityksiä eikä myyntipaikkojen täydentäminen ole suotavaa.

Tilitys

Suosittelemme tilityksen noutamista vasta tyhjennystä seuraavana arkipäivänä tai myöhemmin, jotta kaikki myynnit saadaan samaan tilitykseen. Tilitys pankkitilille näkyy myyjän tilillä
viiden(5) pankkipäivän kuluessa myyntijakson päättymisestä, maksajana näkyy Keski-Uudenmaan hoitoapu. Käteistilityksistä tulee tehdä ennakkoilmoitus, viimeistään kolme (3) päivää ennen tilityksen noutamista. Ilmoituksen voi tehdä kassalla, sähköpostilla tai soittamalla meille . Viikonloppuisin ja pyhinä emme tee tilityksiä. Tilitämme rahat ainoastaan pöydän vuokranneelle henkilölle, ellet erikseen ilmoita asiasta meille. Tilitämme rahat kassaraportin mukaan. 

Tilityksen yhteydessä on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus. Jos sinulla on useamman viikon myyntijakso niin välitilitys voidaan maksaa viikon välein. Jälkimyynti näkyy seuraavat 7 päivää, jonka aikana ne on myös noudettava, jälkimyynnistä perimme 50% provision. Mikäli, myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, tehdään tilitys sinä päivänä, mutta pöytävuokrasta ei makseta hyvitystä.  Tilitys tapahtuu kassajärjestelmästämme, emme kerää hintalappujasi talteen. 

Poikkeusaukiolot tapahtumien aikana; emme tee tilityksiä.

Myynti

Tuotteissa on oltava hintalappu, jossa selkein merkinnöin aina: tuotteen nimi riittävän tarkasti sekä tuotteen hinta euroina. Mikäli tuotteessa on hälytinlaite, on hintalapun oltava aina hälytinlaitteen välissä, pöytänumero ja hinta tulee näkyä. Hinnoittelussa saa käyttää vain Ruukin Kirppiksen itsepalvelukirpputorin omia viivakoodillisia hintalappuja.
Suosittelemme hintalappujen täyttämistä Kirppari-Kallessa, jolloin myynnin seuranta on selkeämpää ja virheiden mahdollisuus pienenee.  

Käsin kirjoitetut hintalaput, epäselvissä merkinnöissä pidätämme oikeuden tulkita hinta parhaamme mukaan. Emme vastaa näppäilyvirheistä. Tuotteen hintaa ei saa korjata hintalappuun vaan on aina tehtävä uusi hintalappu. Kassa ei myy tuotetta, jossa on sutattu hintalappu. 

Halutessasi voit pyytää kassalta pöytääsi -30%, -50% tai  -70% alennuksesta kertovan lapun, jolloin kaikki pöydän tuotteet myydään -30%, -50% tai -70% alennuksella, alennus lasketaan kassalla. 

Mikäli myyntiin tuodaan viallisia tuotteita, on vian oltava ehdottoman selvästi merkittynä. Viallisia tuotteita ei saa väittää ehjiksi. Viallisia tai käyttäjälleen muutoin vaarallisia sähkölaitteita tai käyttäjälleen vaaraa aiheuttavia koneita ei saa myydä. Löytötavaroita sekä pöydistään eksyneitä tavaroita säilytetään viikon ajan. Myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa kahden viikon (14 vrk) kuluessa (myymälän aukiolopäiviä), muutoin ne katsotaan hylätyiksi ja siirtyvät Kirpputorin omistukseen.

Maksuvälineet 

Käteinen, pankkikortit, Visa, Visa Electron, Master Card. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, MasterCard-korteilla >> Ruukin Kirppis toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. 

Verkkopankit 

Verkkopankkimaksut >> Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Oikeudet ja vastuuvapautus

Ruukin Kirppis itsepalvelukirpputori ei korvaa myyntitilasta varastettuja tai kadonneita tuotteita, mutta pyrkii parhaansa mukaan valvomaan, ettei tuotteita häviä asiattomasti. Kirpputori ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn (force majeure) sattuessa. Ruukin Kirppis ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.  

Pidätämme kaikki oikeudet järjestellä myyntipaikkoja sekä ottaa myyntipöydistä ja myynnistä olevista tuotteista kuvia mainostarkoituksiin ja julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. Pidätämme oikeuden muuttaa sopimusehtojamme, asiakas on velvollinen tarkistamaan voimassa olevat sopimusehdot Ruukin Kirppiksen verkkosivuilta ja sitoutuu voimassa oleviin sopimusehtoihin. 

RUUKIN KIRPPIS ITSEPALVELUKIRPPUTORI VARAA OIKEUDEN OTTAA VALOKUVIA KAIKISTA MYYNTITUOTTEISTA JA MAINOSTAA NIITÄ OMILLA SIVUILLAAN. 

Olet lämpimästi tervetullut muuttamaan tarpeettomat tavarasi rahaksi ja tekemään löytöjä myyntipöydistämme! 

Sinua ja tarpeettomia tavaroistasi varten 🖤 

Ruukin kirppiksen väki